Password instructions will be e-mailed to you
Confirmation will be e-mailed to you
Lost Password
Register
Dismiss
Dismiss

YouTube video not showing up on VS

Home Forums WordPress Plugin YouTube video not showing up on VS

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  AlohaCondoRental-dot-com 6 months, 2 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #7039

    Hi Alan & Francis,

    I just took a look at a blog that posted this morning and the Youtube video isn’t showing on the VS site but is on my web site. Please advise. Here’s a link tot he blog post https://vacationsoup.com/lahaina-banyan-tree-birthday-party/

    and to my own post https://alohacondorental.com/lahaina-banyan-tree-birthday-party/

    Thanks!

    Laurie

    edited to add that none of my youtube video links are showing in VS. I enter via the ‘text’ html area vs. just copy/paste (i.e. embed the link)

  • #7048

    alan egan
    Keymaster

    In order for videos to show in the soup you need to add the url of the video into a fresh line of text. Just the url on it’s own line of text

    Embed code gets stripped out of the code when it comes into the soup (the is a core WordPress function so there’s nothing that we can do about it)

     

  • #7049

    ok, hmmm…. I like being able to center and resize the videos using HTML.  If I start by just adding the link, publish (syndicate to VS) and then go back in and embed the way I like it, would that work?

     

  • #7050

    alan egan
    Keymaster

    No, I’m afraid that won’t work as your copy will overwrite the VS copy each time

  • #7051

    alan egan
    Keymaster

    You could try adding some align html text around it though

  • #7053

    Ok, I’ll try that on the next post.

    Thanks!

You must be logged in to reply to this topic.