Password instructions will be e-mailed to you
Confirmation will be e-mailed to you
Lost Password
Register
Dismiss
Dismiss

SunshineVilla

  • My gallery photos are not loading on my WP site, actually only 3 of them are.  If I click on any one of the 3, and scroll through that way, they all appear.  But the do not load when someone clicks on the gallery page.

    Any idea why? I don’t know how to fix this.

  • Help!

    I decided to add a title to my blog page, and now my blog posts have disappeared!  The title still shows up on the side bar and in my dashboard, but the page itself is blank whereas they used to be there with a photo. How do I get them back?

    Edit- After scouring through posts and youtube videos, found this and corrected the…[Read more]

  • sunshinevilla added a new Reply, Reply To: about 1 year ago

    Help! I decided to add a title to my blog page, and now my blog posts have disappeared!  The title still shows up on the side bar and in my dashboard, but the page itself is blank whereas they used to be there with a photo. How do I get them back?

  • SunshineVilla posted a new activity comment 1 year ago

    I can’t seem to find the thread. It’s only appearing when I copy the link from a blog on my website to a social media platform.

  • SunshineVilla posted a new activity comment 1 year ago

    I have trouble finding threads, which forum? Is there a search field?

  • So I just created my first blog post. I created a facebook post linking to my website, the preview shows “Free vacation website” after the title. How do I remove that?
    [bpfb_images]
    437_0-95469400-1515783191_capture23.png
    [/bpfb_images]

  • SunshineVilla posted an update in the group Open Discussion 1 year ago

    When trying to send myself an email via the contact page of my website, I get an error pop up “Cannot contact reCAPTCHA. Check your connection & try again. Any idea how to resolve this?

    • Take a look at this video

      Once you do what they instruct you will copy the site key and secret key from the website that they tell you to go to (reCAPTCHA). Next you go back to Dashboard, go to Pirate Settings, go the Field Settings Tab, and then enter the secret key and site key, and then save.

      This should work.


    • If you go to this video it will walk you through. There is a website for reCAPTHCHA that will give you a number for a site key and secret key. You then copy and past those numbers in the Field Settings Tab when you go to Dashboard, Pirate Forms, settings…

    • There is a thread in the building a website forum on how to fix this